U ponedjeljak sa treninzima kreću sve selekcije našeg kluba

Godišnji odmor za sve naše selekcije je došao kraju: počinju treninzi!

Sve selekcije u ponedjeljak 16.8. kreću sa treninzima, nakon što su mjesec i pol dana bili na odmoru i punili baterije za nove izazove.

Kao i svake godine, sredina kolovoza uvijek je rezervirana za početak treninga svih selekcija, a tako će biti i ove godine. U pogon kreću svi, od najmlađih polaznika škole košarke pa sve do seniora.

Nova sezona donijela i neke promjene u trenerskom kadru. Dosadašnji trener škole košarke u Belišću, Marko Šestanj, zbog privatnih obaveza više nije u mogućnosti obnašati ulogu trenera pa će vođenje škole košarke u Belišću preuzeti dosadašnji trener kadeta, Boris Šimić.

Drugi dio škole košarke, onaj u Valpovu, ostaje u starom sastavu kada su treneri u pitanju. Vlado Čamagajevac i Zvonimir Blažević će biti dio ekipe i dalje.

Nenad Cvenić će u novu sezonu za sada povesti kadet i predkadete, dok u seniorskom dijelu također nema promjena, Mario Koprivnjak nastavlja rad sa našom najstarijom kategorijom.

Za sada su u planu treninzi u dvoranama u Belišću, Valpovu i na vanjskom terenu u Belišću, a sve ekipe jedan dio priprema će odraditi i na bazenu u Belišću.

Velika je neizvjesnost oko početka sezone za sve kategorije, ali se nadamo da se više neće ponavljati restrikcije, zabrane i prekidi natjecanja, kako su seniorima, tako i u mlađim kategorijama. Treća sezona u nizu bez pravih natjecanja donijela bi ogromne gubitke cijelom klubu, prije svega u zanimanju djece za košarkom i sportom općenito.

TRENERI ZA SEZONU 2021./2022.:

ŠKOLA KOŠARKE BELIŠĆE: Boris Šimić

ŠKOLA KOŠARKE VALPOVO: Vlado Čamagajevac / Zvonimir Blažević

PREDKADETI I KADETI: Nenad Cvenić

SENIORI: Mario Koprivnjak

KOORDINATOR SVIH SELEKCIJA: Goran Vidaković

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI