U11 dječaci prvaci Slavonije i Baranje i to bez poraza!

Odličan uspjeh za našu generaciju 2013. godišta.

Nedjelja 24.03. i naša dvorana bili su poprište posljednjeg, 10. po redu, prvenstvenog turnira za U11 dječake, na kojem su osim naše ekipe sudjelovale ekipe Požege i Vrijednosnica iz Osijeka.

Inače, ove sezone za ovaj se uzrast organiziralo deset prvenstvenih turnira te se u se na kraju svi rezultati zbrajali. Naši su mladi košarkaši, pod vodstvom trenera Vlade Čamagajevca, suvereno prošli kroz sve turnire i ostvarili sve pobjede, bez izgubljene utakmice i upravo se u svojoj dvorani okitili naslovom prvaka regije Istok, a i zlatnim medaljama i velikim peharom.

Sjajan je ovo uspjeh ove generacije, koja je i prošle godine, u konkurenciji sa godinu dana starijim košarkašima također bila prvak regije Istok, što pokazuje kakvu kvalitetu trenutno posjeduju. 

U Belišću su u nedjelju ostvarene pobjede nad Požegom 72:40 te Vrijednosnicama 48:30. Ono što ovoj ekipi predstoji je završni turnir za plasman na Državno prvenstvo, koji će se 13.04. odigrati u Slavonskom Brodu, gdje će ova ekipa opet jurišati po 1.mjesto i plasman među najbolje ekipe u Hrvatskoj. 

Ekipu su uz trenera Vladu Čamagajevca i pomoćnog trenera Gorana Vidakovića, činili sljedeći igrači: Ivano Zbanatski, Jona Vidaković, Dorijan Brkić, Mihovil Pavin, Šimun Kalazić, Matej Poštić, Mislav Anočić, Fran Zrno, Lovro Skelac, Marko Sudar, Marin Galičić, Noa Šmider te Fran Varžić. 

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI