U12 dječacima 2.mjesto u Crikvenici

Od petka 07. do 09.06. naši dječaci su sudjelovali na turniru u Crikvenici.

Još jedno tradicionalno druženje odradio je naš klub sa prijateljima iz Crikvenice, ovoga puta “na njihovom teritoriju”. Naš klub na turniru “MARINO PAĐEN” predstavljala je ekipa dječaka rođenih 2012./2013., koja je ovoga puta igrala pod KK Valpovo.

Prvog dana, odnosno u polufinalu naši su dečki ostvarili pobjedu protiv domaćina (Crikvenica-Valpovo 26:34) te su se tako plasirali u finale, gdje ih je u nedjelju čekala ekipa Kastva, inače prvaka Hrvatske u ovog kategoriji, dvije godine za redom.

Nažalost, sa samo jednim igračem u 2012. godištu naša ekipa nije mogla parirati puno jačem i kvalitetnijem protivniku, pa su doživjeli uvjerljiv poraz 71:30 i tako osvojili 2.mjesto.

Ipak, još jednom sa ovog gostovanja kući nosimo pregršt lijepih dojmova, ali i sportskog iskustva te se još jednom zahvaljujemo domaćinu na sjajnom gostoprimstvu.

Ekipu je na ovom turniru vodio Goran Vidaković, a nastupili su slijedeći igrači: Matej Kuna, Jona Vidaković, Ivano Zbanatski, Dorijan Brkić, Mihovil Pavin, Matej Poštić, Šimun Kalazić, Lovro Skelac, Marko Sudar, Noa Šmider i Marin Galičić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI