U13 ekipi pobjeda i poraz za vikend, kadetima domaći poraz

Svoje prvenstvene obaveze odradile su i mlađe kategorije našeg kluba.

U13 EKIPA NA POLOVIČNOM UČINKU U DUPLOM PROGRAMU

Igrači Gorana Vidakovića proteklog su vikenda imali dupli program, što su zapravo bile utakmice koje su se u prošlosti odgađale. Prvo su u subotu gostovali u Županji, gdje su bili bolji od domaćina u jednoj čudnoj utakmici, koju su realno trebali riješiti puno prije posljednje četvrtine. Na kraju je upisala pobjeda 34:51.

ŽUPANJA-BELIŠĆE 34:51

U drugom susretu, onom domaćem, u nedjelju su poraženi od prvoplasirane ekipe Broda 41:62, gdje su pokazali veliku količinu borbe i zalaganja, no problem visine ovoga puta za njih je bio nepremostiva prepreka. Ovim momcima je još ostala domaća utakmica protiv Garčina u četvrtak na domaćem parketu, a za vikend već kreće Liga za prvaka.

BELIŠĆE-BROD 41:62

KADETIMA NOVI DOMAĆI PORAZ

Kadeti su na domaćem parketu poraženi od ekipe KA Osijek i to rezultatom 54:66. Uvodnu četvrtinu dobila je naša ekipa 20:13, no već u drugoj dogodio se pad koncentracije pa su gosti na poluvremenu imali minimalno vodstvo 30:31. Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini, u kojoj je naša momčad ostala na samo 11 poena, gosti su u tom periodu ubacili 23 i “otrčali” prema pobjedi…

BELIŠĆE-KA OSIJEK 54:66

Foto: KK Županja

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI