Uspješan vikend

 

Kao i svaki vikend, gotovo sve selekcije kluba bile su aktivne. Naravno i ovoga puta vikend izvještaj započeti ćemo sa onim najmlađima.

ŠK1Nedjeljna utakmica protiv Škole košarke “Brod” iz Slavonskog Broda odigrana je, kako smo i najavili, u dvorani Srednje škole Valpovo u 10:00 sati. Zajednička ekipa dvaju klubova Belišća i Valpova godišta 2006. nastupila je u sljedećem sastavu: Luka Šimić, Fran Babić, Fran Ivanković, Marino Marjanović, Mladen Vicić, Fran Magušić, Borna Bogdan, Vlaho Ilić , Edi Ignatić, Luka Mihaljević.
Momci su, unatoč izostancima nekoliko glavnih igrača ove selekcije, ostavili solidan dojam, mada je krajnji zaključak trenera da je većina igrača već na praznicima… U ovom susretu nam gost nije dao previše prostora za nadigravanje, dok je najveća zamjerka našim momcima izostanak borbenosti u pojedinim dijelovima utakmice, poglavito jer smo bili domaćini i igrali na našem terenu.
Svaka ekipa ima pravo na loš dan, pa tako i naša, no za ove momke svakako treba istaknuti njihovu volju i redovit dolazak u dvoranu na treninge, a to je mjesto gdje će se u narednom periodu učiti novi košarkaški elementi i ispravljati pogreške.

Samo naprijed momci!

„Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!“

Početnici su svoju utakmicu odigrali u Borovu, gdje su poraženi od domaće ekipe u neizvjesnoj završnici rezultatom 78:70. Za ekipu Kristijana Pregleja nastupili su: Weber 24, Ament 12, Štokić 21, Gurdon 13, Lukačević, Anočić, Petranović, Goretić, Mihaliček, K.Mateša, J.Mateša.

KK Bel_KadetiKadeti su upisali novu pobjedu i to protiv ekipe KA Osijek. U Osijeku su mladići Hrvoja Čamagajevca slavili uvjerljivo 86:63. Kadeti trenutno dijele prvo mjesto u svojoj skupini sa Osječkim sokolom, sa četiri pobjede iz isto toliko utakmica.

Druga ekipa seniora i dalje melje u B1 ligi. Ovoga puta nastradala je ekipa Slavonskod Broda 1946 i to na gostujućem terenu, rezultatom 104:87. I ovi momci su na prvom mjestu u svojoj ligi.

Seniori su na teškom gostovanju u Županji ostvarili vrijednu pobjedu, rezultatom 94:85, gdje su odličnom igrom u drugom poluvremenu potpuno deklasirali domaćina i nastavili pobjednički niz.

POČETNICI: Borovo-Belišće 78:70
KADETI: KA Osijek-Belišće 63:86
B1: Slavonski Brod 1946-Belišće 87:104
A2: Županja-Belišće 85:94

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI