Uspješna košarkaška igraonica za najmlađe

Poprilično ispunjene tribine u nedjeljno jutro davale su za naslutiti da se u našoj belišćanskoj dvorani odigrava kakva važna prvoligaška utakmica…i bila je, istina ne prvoligaška, ali u tom trenutku najvažnija za naše najmlađe članove.
WP_20160306_005
Naime, održana je košarkaška igraonica Škole košarke KK “Belišće/Valpovo”za polaznike godišta 2007.-09. u suradnji sa KK “Donji Miholjac”. Mini utakmica je odigrana na koševima visine 2.60m, loptama veličine 5 i na terenu manjih dimenzija. Vrijeme i rezultat na semaforu su bili u drugom planu odnosno nisu se vodili iz razloga što su ti podaci djeci u ovoj dobi nebitni sve do početka službenih utakmica u kojima će nastupati kao početnici.
Sam susret je obilovao trkom i borbenošću obje ekipe, lijepom suradnjom i nesebičnim dodavanjima te velikim brojem postignutih koševa tzv. “zicera”, ali i ubačenih šuteva sa distance. Sve nabrojano je bilo “začinjeno” zdušnim navijanjem roditelja i prijatelja koji su došli bodriti svoje klince te i za njihovu izvedbu podižemo palac gore.
WP_20160306_023
Što se tiče naših momaka te činjenice da je izostalo nekoliko standardnih igrača ove ekipe, možemo zaključiti da su odigrali vrlo dobru utakmicu, ponajprije Mihaljević, Ilić, Potočki i Katić, dok su i svi ostali koji su nastupili svojom igrom opravdali ukazano povjerenje trenera Cvenića.
Moramo istaknuti i da je za gostujuću ekipu nastupila mala Petra Pešić koja je oduševila sve prisutne u dvorani svojom igrom, zalaganjem i borbom protiv svojih muških kolega/košarkaša pa autor ovog teksta potpuno opravdano u njeno ime postavlja pitanje upravama klubova Belišće/Valpovo/Donji Miholjac: “Ljudi, što je sa kategorijom djevojčica?”
Jedino sigurno nakon ovog susreta je to da naši najmlađi polaznici nestrpljivo čekaju ponovnu priliku da svima pokažu svoje košarkaško umijeće, a do tog će trenutka upijati svaku trenerovu riječ i marljivo trenirati.
Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI