Veteranima “palac gore”

DSC_5021

Kada se nakon odigrane utakmice veterana sve zbroji i uzme kao najvažnija činjenica da su igrači obje ekipe ostali u jednom komadu onda možemo konstatirati da je pobijedila košarka. Vrlo zanimljivu utakmicu malobrojnom gledateljstvu ponudile su veteranske ekipe gostujućeg KK „Borovo-Vukovar“ i domaćina KK „Belišća“. Utakmica se odigrala u petak 22.04.2016. godine u terminu od 18:00-20:00 sati u belišćanskoj dvorani osnovne škole u sklopu otvorenja međunarodnog kadetskog vikend turnira.

 

DSC_5027

Krajnji rezultat od 79:71 govori da su malo sretniji i spretniji ipak bili domaći „mladići“, a onaj tko je tog popodneva bio u dvorani zna da je to bila teško iščupana pobjeda jer su gosti predvođeni dvojcem Nikolić-Ramač opasno prijetili u nekoliko navrata te u drugom poluvremenu preuzeli i vodstvo. Kod domaćina su najraspoloženiji bili Šimić Boris i Preglej dok su i svi ostali solidno odradili svoje role na parketu.

 

DSC_5033

KK “Belišće”

Čužić, Šimić V. 5, Šimić G. 11, Štepanko 6, Šimić B. 15, Vukelić, Bušić 8, Rikert 3, Preglej 15, Ljutak 4, Perković 6, Čamagajevac 4, Kusalić 2, Uranjek, Weber.

Trener: Koprivnjak M.

 

 

DSC_5024

KK “Borovo-Vukovar”

Modalek I., Kolarić 4, Radojčić 9, Tintor, Nikolić 16, Ramač 16, Vuković 2, Mračajac 2, Pech 13, Prša 9.

Trener: Modalek Z.

Suci: Katalenić A. (Valpovo) i Manojlović M. (Vukovar).

 

Ovim putem još jednom zahvaljujemo predstavnicima KK “Borovo-Vukovar” na odazivu, dolasku i druženju nakon utakmice te je zaključak svih sudionika da će se nešto slično ponoviti kada će naši gosti biti u ulozi domaćina.  

Daljnji plan kategorije veterana KK “Belišće” je uhvatiti što bolju formu i odigrati još poneku utakmicu kao pripremu za predstojeći tradicionalni turnir u Crikvenici/Opatiji na kojem sudjeluju u zadnjem vikendu mjeseca svibnja.

Bravo veterani!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI