Vikend najava

 

Dvije utakmice na rasporedu su ovoga vikenda za igrače našeg kluba, obje na gostovanjima.
Prvi će na teren kadeti i to u dvorani i Donjem Miholjcu. Njihova je utakmica na rasporedu u subotu u 17 sati.
Poslastica vikenda i 13.kola A2 lige je u nedjelju u Borovu gdje će naša ekipa odmjeriti snage sa prvoplasiranim domaćinom. Utakmica je u nedjelju u 18 sati u dvorani u Borovu. Pozivamo sve navijače da ukoliko su u mogućnosti dođu u Borovo i podrže našu ekipu.

Antun  Katalenić, trener Belišća, u dobrom raspoloženju iščekuje gostovanje u Vukovaru.

Prije svega rekao bih da sam izuzetno zadovoljan prošlom utakmicom i reakcijom momaka, premda smo bili oslabljeni za dvojicu igrača iz prve petorke, tako da u dobrom raspoloženju putujemo na derbi. Vraćaju nam se odsutni igrači iz prošlog kola, tako da ću uz igrače koji su protiv Vinkovaca pokazali kvalitetu, imati veći broj igrača u rotaciji – rekao je Katalenić. Ulogu favorita u nedjelju prepušta Borovu:

Uloga favorita pripada domaćinu, kako zbog domaćeg terena, tako i zbog položaja na tablici, no mi kao i u svakoj utakmici idemo na pobjedu, no bez nekog velikog imperativa. Dolazimo odigrati jednu pravu utakmicu, dostojnu derbija pa neka bolji pobjedi.

Utakmicu su najavila oba trenera na službenim stranicama košarkaškog saveza. http://ksobz.hr/2016/…/15/derbi-kola-u-vukovaru-kolo-odluke/

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI