Vikend najava

Zaključite veljaču sa košarkom. Zadnji vikend u ovom mjesecu rezerviran je za četiri utakmice naših kategorija, od toga tri su utakmice na rasporedu u Belišću. Nakon jutarnje kavice možete posjetiti belišćansku dvoranu i pogledati naše klince na djelu u njihove dvije utakmice, a za kraj dana možete pogledati derbi utakmicu seniora protiv gostiju iz Đakova.

Svojim pristupom i zalaganjem na treninzima i utakmicama naše su najmlađe kategorije “prisilile” Upravu kluba da izdvoji određena financijska sredstva i omogući klincima da u subotnjim utakmicama nastupe u novim dresovima. Stoga sve poklonike košarke pozivamo da dođu u belišćansku dvoranu i podrže naše “manekene”!

Subota 27.02.2016. g.

– 10:00 sati utakmica Početnika: KK “Belišće” – KK “Osječki sokol”,
– 12:00 sati utakmica Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” – KK “Donji Miholjac”.

Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!

Kadeti će svoju utakmicu odigrati u nedjelju u Osijeku protiv ekipe Osječkog sokola, a utakmica počinje u 13 sati u dvorani na Jugu 2.
Seniori će svoju borbu za vrh tablice nastaviti u subotu i to u svojoj dvorani. U još jednom derbiju u našu dvoranu dolazi ekipa Đakova, jedan od konkurenata za sami vrh tablice. U prvoj utakmici u Đakovu naša je ekipa doživjela poraz i biti će ovo prilika da se crveni revanširaju za poraz iz prvog dijela i nastavi niz pobjeda, prijeko potreban za konačni plasman. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19.

ŠKOLA KOŠARKE: Belišće/Valpovo-Donji Miholjac, dvorana u Belišću, subota u 12 sati.
POČETNICI: Belišće-Osječki sokol, dvorana u Belišću, subota u 10 sati.
KADETI: Osječki sokol-Belišće, dvorana Jug 2 u Osijeku, nedjelja u 13 sati.
SENIORI: Belišće-Đakovo, dvorana u Belišću, subota u 19 sati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI