Vikend retrovizor: Pobjede seniora i predkadeta, poraz za U13 selekciju

Dvije pobjede i jedan poraz, to je suma sumarum protkelog košarkaškog vikenda.

U13 selekcija je otvorila košarkašku subotu, domaćom utakmicom protiv Vrijednosnica Osijek. Odličan ulazak u utakmicu donio je našim momcima već osjetnije vodstvo 11:3, no u nastavku utakmice došlo je do pada koncentracije, što su gosti iskoristili i polako počeli stizati rezultat. Kada su uhvatili priključak i poveli, stečeno vodstvo više nisu ispuštali i na kraju upisali uvjerljivu pobjedu. Razlika u kvaliteti, ali i generacijska razlika, učinili su goste pobjednicima. Našim momcima sada slijedi pauza od dva tjedna, a onda gostovanje u Đakovu.

BELIŠĆE-VRIJEDNOSNICE OSIJEK 32:56

Predkadeti su odradili 2.kolo nove sezone, domaćom utakmicom protiv Donjeg Miholjca. Nije bilo previše problema za naše momke, koji su od početka utakmice nametnuli svoj ritam i na kraju upisali uvjerljivu pobjedu, te sa vrha tablice sada gledaju pratnju, sa omjerom 2/0.

BELIŠĆE-DONJI MIHOLJAC 75:40

Seniori su započeli svoje natjecanje domaćom utakmicom protiv Vinkovaca. Naša je ekipa od početka susreta imala kontrolu i konstantno vodstvo, koje je sezalo i do najviših +22. Ipak, u posljednjoj četvrtini, točnije u posljednje tri minute koncentracija je popustila, izgubljeno je nekoliko lopti i gosti su se sa nekoliko trica vratili u egal i dobro zaprijetili. Na kraju su naši momci ipak sačuvali prednost, ne dozvolivši gostima da kreiraju potpuni preokret i upisali startnu pobjedu.

BELIŠĆE-VINKOVCI 76:72

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI