Vikend za blagi zaborav: pobjeda predkadeta, porazi juniora i seniora

Vikend iza nas odradili smo sa tri prvenstvene utakmice, u kojima su naše selekcije upisale tek jednu pobjedu.

Predkadeti su više nego uvjerljivo prošli gostovanje u Novoj Gradišci kod tamošnjeg Strmca. Igrači Borisa Šimića slavili su sa visokih 40:85 pa se i dalje nalaze na vrhu svoje tablice, sa maksimalne tri pobjede.

Predkadeti:

STRMAC-BELIŠĆE 40:85

Juniorska ekipa našla se nekoliko dana prije utakmice sa Đakovom u problemima sa sastavljanjem ekipe. Nekoliko je igrača otkazalo zbog bolesti i ozljeda pa je trener Nenad Cvenić na raspolaganju imao samo šest igrača, a i u tih šest neki su bili praktički 10-ak dana bez treninga. Dok je bilo snage, konkurirali su Đakovu, no u drugom poluvremenu skraćena rotacija je učinila svoje, ali i umor pa su gosti upisali pobjedu 71:85.

Juniori:

VALPOVO-ĐAKOVO 71:85

Seniori su doživjeli blamažu kakva se nije vidjela nekoliko sezona. Potpuno van ritma, bez volje, želje, a samim time i preciznosti, deklasirani su od strane ekipe Borova, koja je našim momcima očitala košarkašku lekciju, nakon koje, nadamo se, neke stvari više neće biti iste. Već do poluvremena, gosti su imali visokih 20:46 i bilo je jasno u kojem smjeru ide utakmica. Niti nakon pauze u poluvremenu, naši momci nisu pronašli svoj ritam nego su još dodatno potonuli i na kraj upisali visok poraz 57:86. Ne ponovilo se!

Seniori:

BELIŠĆE-BOROVO 57:86

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI