Vrijednosnicama turnir za dječake u Valpovu, našima 4.mjesto uz dva minimalna poraza

U Valpovu je ovog vikenda (11./12.06.) održan turnir za dječake godišta 2010. i mlađe.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, a uz domaćina KK Valpovo, tu su još bili KK Vrijednosnice Osijek, KK Đakovo te KK Crikvenica.

Subota je donijela polufinalne utakmice, a turnir su otvorili naši momci protiv Vrijednosnica. U zanimljivom i neizvjesnom susretu, pobjedu su na kraju odnijeli dečki iz Osijeka, 42:46. Naši su momci pokazali vidan napredak u odnosu na susret ove dvije ekipe na Božićnom turniru u Belišću, kada su dečki iz Osijeka uvjerljivo slavili. U posljednjoj četvrtini imali smo u nekoliko navrata i vodstvo, no sa nekoliko grešaka i nedostatka hrabrosti i odlučnosti, gotovo smo poklonili gostima pobjedu.

U drugom susretu, momci iz Đakova nisu imali previše problema protiv Crikvenice. Od početka susreta Đakovo je imalo dominaciju i kontrolu rezultata, da bi na kraju upisali pobjedu 57:39.

Prvi termin u nedjelju ujutro donio je susret za 3.mjesto, u kojem su igrali naši momci protiv Crikvenice. Bio je ovo drugi susret ove dvije ekipe u tjedan dana, s obzirom da su se našli na suprotnim stranama na turniru u Crikvenici. Također jedna neizvjesna utakmica na kraju je otišla na stranu gostiju sa Kvarnera, naši su dečki izgledali prilično potrošeni nakon subotnjeg poraza, iako je i u ovom susretu bilo prilike za pobjedom. Konačni rezultat bio je 44:50 za Crikvenicu.

U finalu su se susrele ekipe Vrijednosnica i Đakova. Nakon početne male dominacije Đakova, u drugom poluvremenu kao bolja ekipa pokazali su se gosti iz Osijeka, koji su preokretom došli do pobjede 50:41 i osvajanja turnira.

Rezultati:

POLUFINALE

Valpovo-Vrijednosnice Osijek 42:46

Crikvenica-Đakovo 39:57

ZA 3.MJESTO

Valpovo-Crikvenica 44:50

FINALE

Vrijednosnice Osijek-Đakovo 50:41

1.Vrijednosnice Osijek

2.Đakovo

3.Crikvenica

4.Valpovo

NAJBOLJI STRIJELAC TURNIRA: Borna Milošić (Vrijednosnice) 35 poena u dvije utakmice

NAJBOLJI IGRAČ TURNIRA: Jona Đurkić (Vrijednosnice Osijek)

Naša je ekipa nastupila u slijedećem sastavu: Leon Petrović, Matija Šušak, Luka Harmunt, Luka Vukobratović, Petar Lukačević, Bartol Romić, Matej Kuna, Damjan Živković, Vid Crnogaj, Ivano Varžić, Andrija Stanković, Ivano Zbanatski, Jona Vidaković i Dorijan Brkić, uz trenere Vladu Čamagajevca i Gorana Vidakovića.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI