ZNA SE TKO JE GAZDA U KUĆI!

BELIŠĆE-REKORD TIM 93:83 (32:19,17:23,23:19,21:20)

Kakva utakmica! Gledatelji su jučer u dvorani u Belišću mogli uživati u brzoj igri domaće ekipe, tricama, zakucavanjima, preokretima i na kraju pobjedi naše ekipe. Crveni su tako došli do nova dva boda i tako izbili na prvo mjesto na tablici. Odličnom prvom četrvrtinom stvorili su si prednost od 13 poena, koju su zaslužili prije svega vrlo dobrom obranom i brzim kontrama koje su uspješno realizirali. Mali pad u drugoj četvrtini iskoristili su gosti koji su do poluvremena smanjili zaostatak. I onda je krenulo to izuzetno zanimljivo drugo poluvrijeme. Crveni su u jednom trenutku imali +17 i bilo je za očekivati da će to iskoristiti i zaključiti utakmicu. No, gosti su se razigrali i sa nekoliko trica gotovo izjednačili rezultat (77:76), no tada kao da je proradio inat kod naše ekipe, koja je tada sa nekoliko trica pobjegla na nedostižnu prednost i zaključila utakmicu. Sa 11 postignutih trica ( Vidaković 4, Cerjak 3, N.Gradinjan 3) uništili su goste iz Oriovca.
Goran Vidaković sa 24 poena predvodio je crvene, dok je Domagoj Cerjak sa 15 poena i odličnom obranom odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. Nino Gradinjan i Marko Mikulić ugradili su u pobjedu svaki po 13 poena.
Kod gostiju Matej Karlović postigao je 25, a Bruno Čelebija 22 poena.

BELIŠĆE: Cerjak 15, N.Gradinjan 13, Soldo, Branković, Vidaković 24, Markota, Blažević 4, Preglej 4, Đolić 9, Šarić 8, Funtak 3, Mikulić 13

REKORD TIM: Eđed, Šikić, Radosavljević 11, Pavošević 2, Kulaš, Čelebija 22, Krištija, Karlović 25, Čukić, Junačko 8, Grgurević, Grgić 15.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI